Projecten
 

Transformatie

 
  Projectnaam
Witte Dorphof

Plaats
Rotterdam
           
(Klik op de afbeeldingen voor grotere foto's.)
Dit senioren-wooncomplex omvat een vrijstaand entreegebouw met twee zijvleugels verbonden door zwevende galerijen die de ruimten tussen de verschillende gebouwdelen overspannen. De opdracht omvatte het opstellen van een onderhoudsplan, het verbeteren van de toegankelijkheid en het verbeteren van de uitstraling van de entree. Om de toegankelijkheid van de woningen te verbeteren worden de galerijen opgehoogd, waarbij tevens de leuningen worden aangepast. Uitgangspunten voor het aanpassen van de entree waren het verbeteren van de ontsluiting en de bereikbaarheid van de postkasten, het verbeteren van zichtlijnen (sociale controle) en het sprekend maken van puien en afwerkingen door het toepassen van een andere indeling en kleurgebruik. De verlichting is aangepast zodat ook ’s avonds de entree goed herkenbaar is.
 
 
  Disclaimer   -   Algemene Voorwaarden  
 
 
E&F Architecten