Bureau
 

Missie

 

Voor en met onze opdrachtgevers werken wij aan oplossingen voor onderhoud, renovatie, transformatie en herbestemming van gebouwen op alle mogelijke locaties met alle mogelijke functies. Duurzaam door hergebruik. Passend op de eisen van deze tijd.

- E&F Architecten is een ervaren architectenbureau, met ambitie en betrokkenheid waarbij het resultaat de verwachting moet overstijgen. Een bestaand gebouw opnieuw betekenis en kwaliteit geven, waarbij het ontwerp niet alleen functioneel is, maar ook iets toevoegt. Met in gedachten dat het gebouw van zijn gebruikers is.
- E&F Architecten biedt creativiteit in het ontwerp, met professie en probleemoplossend vermogen. Met accenten op het vlak van procesbegeleiding, conditiemetingen, haalbaarheidsonderzoeken, aanbestedingen en uitvoeringsbegeleiding.
- E&F Architecten reageert op een actieve manier op de ontwikkelingen in de markt, mede door de samenwerking met andere adviseurs. Zowel volledige opdrachten als specialistische deelopdrachten kunnen behartigd worden.
- E&F Architecten is in staat om integraal te werken, afgestemd op de vragen vanuit de markt, waarbij uitwisseling van kennis, flexibele inzet en synergie met haar partners zorgen voor meerwaarde.

 
 
Henk Fortuin       Wim Enthoven
 
 
  Disclaimer   -   Algemene Voorwaarden  
 
 
E&F Architecten